Hoe werkt de wet van de aantrekkingskracht?

Je komt het overal tegen: de wet van de aantrekkingskracht. Van documentaires op Netflix tot volledige boeken gewijd aan dit ogenschijnlijk magische verschijnsel. Allen hebben dezelfde kern: met de wet van de aantrekkingskracht maak jij al je dromen werkelijkheid en zal je leven in overvloed. De mensen die mij kennis hebben laten maken met the law of attraction ben ik nog altijd dankbaar, dus vandaag deel ik hem met jullie.


Een reden waarom mensen niet krijgen wat zij willen of waarom het hen niet lukt om hun dromen te realiseren, is omdat zij meer denken aan wat zij niet willen dan aan wat zij wel willen. Mensen denken vaak meer aan wat zij missen in het leven, dan aan wat zij kunnen hebben. Je leeft dan meer in de angst van het niet hebben dan in dankbaarheid voor wat je al hebt of kan hebben.


Het draait bij de wet van de aantrekkingskracht allemaal om frequenties uitgezonden door je gedachten. De kern is dat alles voort komt uit je gedachten. Je gevoelens en je handelen zijn allemaal gedragen door (onbewuste) gedachten. Je gedachten vormen dus je realiteit en daarmee je hele levenservaring. Volgens de wet van de aantrekkingskracht ben jij een magneet in het universum, dit betekent dat je alles in je leven aantrekt door je gedachten. Als jij de overtuiging, en dus gedachten, hebt dat jij altijd ongeluk hebt, dan zal je dit ook altijd hebben. En dit werkt andersom dus ook. Heb jij aanhoudende gedachten dat jouw onderneming een succes wordt, dan is de kans ook veel groter dat het dat daadwerkelijk wordt. Kan je het nog volgen?


Het is allemaal best logisch. Als je focust op de positieve ervaringen die je hebt of nog kunt ervaren, dan zal je daar meer van aantrekken, want je gaat naar die ervaringen leven. Als je leeft in dankbaarheid dan zal al het goede dat je overkomt meer opvallen. Leef je met de overtuiging dat je altijd ongeluk hebt, dan zal elk ongelukje ook een grote indruk achterlaten, want het valt je meer op. Het draait allemaal om overtuiging en intentie. Begin aan je doelen met de intentie en overtuiging dat het een succes wordt, elke kans die het universum je biedt zal je dan aangrijpen. Start met de verkeerde intentie en overtuiging en je zal jezelf alleen maar (onbewust) saboteren.

Duidelijk! Maar Tina, hoe pak ik dit dan aan? Dat ga ik je natuurlijk ook vertellen. Zo leef je naar de wet van de aantrekkingskracht:


Beschrijf je wens zo uitgebreid mogelijk

Pak een papier en beschrijf je ideale leven, je droombaan, de liefde van je leven of je succesvolle onderneming. Wat het ook is, beschrijf het zo uitgebreid mogelijk. Laat geen detail achterwege. Schrijf op wat je allemaal moet doen om jouw droom te verwezenlijken. Wat is je plan van aanpak? Beschrijf daarna hoe je zou voelen als dat allemaal al werkelijkheid zou zijn. Voel die emoties! Dit is geen moment om te denken aan dingen die je tegenhouden of problemen waar je tegenaan kan lopen. The sky is the limit en dat is ook hoe je het voor jezelf opschrijft.


Visualiseer je wens

Je hebt nu alles tot in de detail beschreven. Niets is je ontgaan en je kan het succes al bijna proeven. Tijd om je pen en papier weg te leggen en uitgebreid te fantaseren. Zie voor je hoe je elke stap zet. Voel je enthousiasme. Voel alle gevoelens die je zou hebben als je er werkelijk mee bezig zou zijn. Wat doe je? Waar ben je? En wie zijn er allemaal om je heen? Ook hier laat je geen detail achterwege. Je bent een blik in de toekomst aan het werpen. Geniet er zo veel en zo lang mogelijk van.

Vibreer vanaf nu op de juiste frequentie

Vanaf nu doe je er alles aan om op de juiste frequentie te komen. Omring jezelf met mensen die hetzelfde wensen of hun wensen zelfs al hebben waargemaakt. Wees al dankbaar voor het behalen van je doel, ook al ben je nog niet zo ver. Wees dankbaar voor alles dat je hebt en alles dat je nog zal ontvangen. En als laatst is meditatie een krachtige methode om op de juiste frequentie te komen, dus probeer dat ook in je dagelijkse routine te verwerken.


Vertrouw op het universum

'The universe always conspires in your favor'. Vertrouw op het universum en weet dat alles gebeurt met een reden. Vergeet ook niet te geloven in jezelf! Heb vertrouwen in je eigen kunnen en gun jezelf het leven waar je van droomt. Je verdient het.

Hi! Wat fijn dat je er bent

Werken aan je body, mind en soul zal je leven enorm veranderen. Zoals Rupi Kaur al prachtig heeft geschreven: "You do not just wake up and become the butterfly." Laat dit platform een licht schijnen op jouw weg van rups naar vlinder: getransformeerd, kwetsbaar, vrij en bovenal uniek.

Let the posts
come to you.

  • Facebook
  • Instagram

Let me know what's on your mind

Vlinderachtig Leven

KvK: 78183863

Btw-id: NL003297740B85
Contact: info@schrijfspa.nl | +31 6 426 486 28

© 2020 by SchrijfSpa