De beste (gratis) apps voor meditatie, spiritualiteit en mindfulness

De meeste van ons spenderen vrij veel tijd op onze telefoon. Ook ik maak mij hier schuldig aan. Natuurlijk probeer ik er dan wel het beste van te maken. En dat doe ik door apps te downloaden die mij helpen een spiritueel en mindful leven te leiden. Deze zet ik vandaag voor jullie op een rijtje!


Meditatie

Er zijn veel verschillende apps die je helpen om beter of vaker te mediteren. Veel van deze heb ik ook uitgeprobeerd, maar mijn favorieten blijven toch echt de meest mainstream. Mijn allereerste meditatie app was Insight Timer. Dit is ook altijd de eerste app die ik mensen aanraad als het gaat om mediteren. Een paar jaar later ontdekte ik Headspace. Headspace helpt je echt om van mediteren een dagelijks ritueel te maken. Zeker als je wilt beginnen of pas bent begonnen met mediteren is Headspace echt een aanrader. Zowel Headspace als Insight Timer hebben enorm veel aanbod en ik zou ze geen van beide willen missen!


Headspace iOS - android

12,99 per maand of 57,99 per jaar

Heb je een Spotify abonnement? Dan ben je via deze link voordeliger uit!


Insight Timer iOS - android

Gratis al heel fijn! Member's Plus is 10,49 per maand of 62,99 per jaar.


Astrologie

Ben je geïnteresseerd in astrologie? Wil je leven naar de stand van de maan? Ken jij je birth chart al uit je hoofd, of wil je hem juist leren kennen? Dan zijn deze apps voor jou gemaakt. Co-Star is één van mijn favoriete astrologie apps. Hij legt je birth chart haarfijn uit en geeft je daily insights die gebaseerd zijn op de stand van de planeten. The Pattern is een soortgelijke app, maar maakt het verschil door er een soort community omheen te creëren. Zo lees je niet alleen insights speciaal voor jou, maar ook voor de rest van de wereld.


Last but not least heb ik MOON al een lange tijd op mijn telefoon staan. Het is een hele simpele app die je laat weten wat de stand van de maan is en hoe lang het nog duurt tot er een volle of nieuwe maan is.


Co-Star iOS - android

Gratis!


The Pattern iOS - android

Gratis!


MOON iOS - android

Gratis!


Streamingdiensten

De laatste tijd kijk ik naar meer dan alleen Netflix of Videoland. Streamingdiensten zoals Gaia, Storytel en Kobo Plus pikken namelijk sinds kort ook een maandelijks graantje mee van mijn rekening. Gaia is een streamingdienst gericht op meditatie, yoga en mindfulness. Je kijkt hier niet alleen begeleide meditaties en yogalessen, maar ook documentaires en films over alles dat te maken heeft met spiritualiteit. Van documentaires over aliens en het oude Egypte tot films over persoonlijke en spirituele ontwikkeling, Gaia heeft het allemaal.


Storytel en Kobo Plus vullen elkaar eigenlijk aan. Met Storytel kan je namelijk overal je favoriete audioboeken luisteren en met Kobo Plus kan je overal je favoriete eboeken lezen. Het is dus maar net wat je fijner vindt. Zelf lees ik liever dan dat ik luister, daarom maak ik veel meer gebruik van mijn Kobo Plus, maar ik ken ook genoeg mensen die liever luisteren naar boeken. Beiden zijn misschien niet specifiek gericht op spiritualiteit of mindfulnes, maar het aanbod is natuurlijk enorm!


Gaia iOS - android

12,49 per maand


Storytel iOS - android

11,99 per maand


Kobo Plus iOS - android

9,99 per maandDit waren al mijn favorieten op een rijtje! Laat me vooral weten welke apps jij nog meer kent en wat jij van bovenstaande apps vindt.

Hi! Wat fijn dat je er bent

Werken aan je body, mind en soul zal je leven enorm veranderen. Zoals Rupi Kaur al prachtig heeft geschreven: "You do not just wake up and become the butterfly." Laat dit platform een licht schijnen op jouw weg van rups naar vlinder: getransformeerd, kwetsbaar, vrij en bovenal uniek.

Let the posts
come to you.

  • Facebook
  • Instagram

Let me know what's on your mind

Vlinderachtig Leven

KvK: 78183863

Btw-id: NL003297740B85
Contact: info@schrijfspa.nl | +31 6 426 486 28

© 2020 by SchrijfSpa