Meet the face
behind the posts

Mijn naam is Tina. Wat enorm fijn dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ik hoop je met dit platform te inspireren en motiveren dichter bij jezelf te komen.

Mijn fascinatie met mind, body en soul ontstond enkele jaren geleden, toen ik kampte met een zware depressie. Ik besloot niet alleen in therapie te gaan, maar ook het heft in eigen handen te nemen. Ik was het zat om verdrietig en eenzaam te zijn. Ik was het zat om geen idee te hebben wat er van me terecht zou komen. En ik was het zat dat ik er geen zak aan deed.

Dus las ik boeken, luisterde naar podcasts, begon te mediteren en maakte van yoga mijn favoriete sport. Alles om mijn mind, body en soul beter te leren kennen en begrijpen. Nu, jaren na die depressie, wil ik mijn kennis met jou delen.

Dat betekent niet dat ik alleen maar over liefde en licht schrijf, maar juist ook over pijn en duisternis. Zo ontdek je niet alleen hoe je er mee om kan gaan, maar ook dat je niet alleen bent.

Werken aan je body, mind en soul zal je leven enorm veranderen. Zoals Rupi Kaur al prachtig heeft geschreven: "You do not just wake up and become the butterfly". Laat dit platform een licht schijnen op jouw weg van rups naar vlinder: getransformeerd, kwetsbaar, vrij en bovenal uniek.

Let me know what's on your mind

Vlinderachtig Leven

KvK: 78183863

Btw-id: NL003297740B85
Contact: info@schrijfspa.nl | +31 6 426 486 28

© 2020 by SchrijfSpa